KIRIKKALE
22°
02:51

Öğleye kalan Süre

57 yıl 11 ay hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı

Kırıkkale'de çeşitli suçlardan kesinleşmiş 57 yıl 11 ay hapis ve 1 milyon 199 bin 920 lira adli para cezası bulunan hükümlü yakalandı.


KÖYDEKİ BİR EVDE YAKALADI
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı, Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT timlerince aranan kişilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışma kapsamında, dolandırıcılık suçundan hakkında yakalama kararı bulunan M.P'nin (44) Üçevler köyünde olduğu belirlendi. Ekipler, düzenlediği operasyonda hükümlüyü köydeki bir evde yakaladı.


KAÇMAK İÇİN AYRI BİR PENCERE YAPMIŞ 
Yapılan incelemede, hükümlünün kaçmak için evin arkasına ayrı bir pencere yaptığı tespit edildi. Gözaltına alınan hükümlü hakkında "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "resmi belgede sahtecilik", "dolandırıcılık" ve "bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçlarından 57 yıl 11 ay hapis ve 1 milyon 199 bin 920 lira adli para cezası bulunduğu belirledi. Hükümlü sevk edildiği Keskin Adliyesi'ndeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Haber Merkezi 

İlginizi Çekebilir

Mutluluğunuz acıya dönüşmesin!

İlginizi Çekebilir

57 yıl 11 ay hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı

İlginizi Çekebilir

Jandarma’dan servis araçlarına denetim!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72080

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171