KIRIKKALE
25°
03:45

Öğleye kalan Süre

Darbede hayatını kaybeden Ülkücüler dualarla anıldı 

Tarihe kazınan kara leke olarak bilinen 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümün nedeniyle Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, mevlit okutarak hayatlarını kaybeden ülkücüleri dualarla andı. 


HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ 
12 Eylül 1980 darbesinin üzerinden tam 43 yıl geçti. Türkiye'yi yarım asır geriye götüren darbe, demokrasi tarihinin kara lekesi olarak hala hafızalarda. O karanlık günlerin geride bıraktığı acılar ise ilk günkü gibi taze. Tarihe kazınan kara leke olarak bilinen 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümün nedeniyle Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, mevlit okutarak hayatlarını kaybeden ülkücüleri dualarla andı. 

EYLÜLLERDE ÖLMEDİK, EYLÜLLERDE DOĞDUK.
Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, “12 Eylül şehitlerimizi rahmet minnet ve dualarla andık. Tüm ülkücü şehitlerimizin ruhu için kutlu Ocağımızın önünde lokma döktürdük. Hasıl olan sevapları aziz ruhlarına hediye eyledik. Cenab-ı Allah kabul eylesin. Mekânları Cennet olsun Ruhları Şad olsun. Eylüllerde ölmedik, Eylüllerde doğduk” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

 

İlginizi Çekebilir

Darbede hayatını kaybeden Ülkücüler dualarla anıldı 

İlginizi Çekebilir

Milletin destansı zaferi 15 Temmuz 

İlginizi Çekebilir

Camilerden selalar okundu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10279

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171