KIRIKKALE
24°
00:19

İkindi'ye Kalan Süre

Doğan’dan Yahşi’ye anlamlı ziyaret

Bağımlı gençlerin hayata yeniden tutunması amacıyla çalışma gerçekleştiren Umuda Yolculuk Derneği Başkanı Banu Doğan, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi ziyaret etti. Ziyarette Doğan, bağımlı gençlerin hayata tutunması amacıyla yaptıkları çalışmalar


ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR 
Kırıkkale’de uyuşturucu tuzağına düşen gençlerin kurtulması ve yeniden sosyal hayata bağlanması amacıyla çalışma gerçekleştiren Umuda Yolculuk Derneği Başkanı Banu Doğan, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi ziyaret etti. Ziyarette Doğan, bağımlı gençlerin hayata tutunması amacıyla yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

HUZUR KÖY İLE GENÇLER HUZUR BULUYOR
Gençleri zararlı alışkanlık ve bağımlılıklardan korumak için çalışmalar yaptıklarını anlatan Banu Doğan, kent genelinde bulunan 'Huzur Köy' ile birlikte gençlerimizi topluma kazandırmaya çalışıyoruz. Bunun içinde birçok projeler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu konuda Gazetekale olarak sizlerde önemli çalışmalar gerçekleştirdiniz. Sizlere teşekkür ederim” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

‘Kadir Yahşi ile Bire Bir’ programı yayın hayatına başladı

İlginizi Çekebilir

Doğan’dan Yahşi’ye anlamlı ziyaret

İlginizi Çekebilir

Gazeteci Yahşi’nin seçim analizleri doğru çıktı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76952

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171