KIRIKKALE
25°
00:22

Akşam'a Kalan Süre

Gökhan Tektaş: "Pazara kadar değil, mezara kadar CHP’liyiz!"

Cumhuriyet Halk Partisi’nin hafta sonu gerçekleştirilecek olan kongresi için Av. Gökhan Tektaş, İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Tektaş, “Pazara kadar değil, mezara kadar CHP’nin bir neferi olacağım. Bu sevda bizde


BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ 
Hukuk camiasının yakından tanıdığı isimler arasında yer alan Avukat Gökhan Tektaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin hafta sonu gerçekleştireceği il başkanlığı kongresi öncesi adaylığını açıkladı. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda adaylığını açıklayan Tektaş, birlik ve beraberlik mesajı verdi. CHP’nin içerisinde uzun yıllar siyasi çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Tektaş, üyelerinden destek istedi. 

PARTİDE BİR BÖLÜNMÜŞLÜK VAR 
Tektaş, “Ben siyasi hayata başlarken bir şiarla başladım. Dürüst, şerefli, namuslu ve onurlu bir siyaset yapmak istiyorum. Benim siyasetim yalandan asla geçmeyecek burada bunun sözünü veriyorum. Adaylık noktasında partimizin içerisinde bir bölünmüşlük görüyorum. Bu bölünmüşlüğü ortadan kaldıracağım. Birlik ve beraberliği sağlayacağım, bütünlüğü sağlayarak CHP’nin tüm hücrelerini harekete geçireceğim”

GENÇLERİMİZE POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ 
“Partimize küsenleri, partimize gelmekten çekinenleri birleştireceğiz. Benim için önemli olan bu partinin içinden giriyorlar mı? Girmiyorlar mı? Üyelerimizin kaç tanesine temas ediyoruz, kaç tanesiyle konuşuyoruz, kaç tanesini partinin çalışmalarına davet edebiliyoruz. Bunları görüşmeliyiz, konuşmalıyı. İnşallah göreve geldiğimizde partinin bütün üyelerini harekete geçireceğiz. Bu salonu gençlerimizle doldurmak için onlara yönelik pozitif ayrımcılık yapacağız. Gençlerimizle yol yürüyecek, onların düşüncelerine daima saygı göstereceğiz.”

HEP BİRLİKTE BİR ÇOBAN ATEŞİ YAKALIM 
“Gençlerimizle daha yakından yol yürümek için önümüzdeki yapılacak olan yerel seçimleri kazanmalıyız. İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte büyük bir mücadele vererek 14-28 Mayıs seçimlerinde nasıl bir başarı gösterdiysek, yerel seçimlerde de aynısını göstermek için mücadele edeceğiz.  Demokrasi bayrağını daha ileriye götürmek ve daha da yükseltmek için mücadele edeceğiz. Gelin burada bir çoban ateşi yakalım kendi içimizde demokrasiyi iliklerimize kadar hissedelim. Önemli olan demokrasiye inanmak” şeklinde konuştu.

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

CHP’de Ahmet Önal’a veto!

İlginizi Çekebilir

Yüksek faturalar esnafın belini büküyor

İlginizi Çekebilir

Önal, “Kırıkkale halkı bunu hak etmiyor”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10116

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171