KIRIKKALE
26°
00:39

Akşam'a Kalan Süre

Jandarma Lojistik merkezi için geri sayım

Kırıkkale'de yapılacak Jandarma Lojistik Depo Komutanlığı’nın inşaat çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 15 bin dönüm alana kurulacak Lojistik Depo Komutanlığında 7 bin 500 personel görev yapacak ve Türkiye çapında jandarma tatbikatlarının ortak eğitim ala


BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR
Jandarma Genel Komutanlığınca 15 bin dönüm arazi üzerine kurulacak olan uluslararası eğitimlerin de yapılacağı Jandarma Eğitim Birliği’nin çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde incelemek üzere Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, beraberindeki heyetle birlikte çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Uluslararası eğitimlere ev sahipliği yapacak olan lojistik merkezi aynı zamanda Kırıkkale için büyük önem arz ediyor.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ 
Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “Jandarma Lojistik Komutanı Tümgeneral Münir Güzel ve Jandarma Lojistik Komutanlığı Başkanı Tuğgeneral Ersel Özer ile birlikte, ilimizde yapımı devam eden Jandarma Lojistik Depo Komutanlığı alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Lojistik merkezinin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, oyunu kullandı

İlginizi Çekebilir

Vali Makas ilçelerin reçetesini hazırladı

İlginizi Çekebilir

Tekbıyıkoğlu’ndan Huzur Köy ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29840

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171