KIRIKKALE
21°
06:13

İmsak'a Kalan Süre

Kaplan: “En büyük gücümüz birlik beraberliğimiz”

Ak Parti Kırıkkale teşkilatı bir taraftan saha çalışmalarını aralıksız sürdürürken, diğer taraftan geçmişte partinin çeşitli kademelerinde görev alan isimlerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Mustafa Kaplan “En büyük gücümüz bi


ESKİ BAŞKANLARLA GÖRÜŞME  
AK Parti Kırıkkale teşkilatı çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatının ardından saha çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Ak Parti Kırıkkale teşkilatı bir taraftan saha çalışması, diğer taraftan il başkanlığında ikili temaslarını sürdürüyor. İl Başkanlığının organizesinde parti teşkilatında geçmişte görev yapmış isimlerle bir araya gelinmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Koordinatör Milletvekilimiz Hikmet Ayar ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan başkanlığında geçmiş dönemde il başkanlığı yapmış Mürsel Akçay ve Nuh Dağdelen ile bir araya gelinerek istişarelerde bulunuldu.   

BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ
Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Ak parti İl Başkanı Mustafa kaplan “AK Parti 20 yıldır milletine bir aile şuuruyla hizmet etti. Biz güçlü bir aileyiz. Önceki dönem İl Başkanlarımız Mürsel Akçay, Nuh Dağdelen ve Koordinatör Milletvekilimiz Hikmet Ayar'la, il başkanlığımıza bir araya geldik. Çay davetimizi geri çevirmeyen kıymetli il başkanlarımıza hoş sohbetleri ve samimiyetleri için teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde 2023'e emin adımlarla yürüyoruz” dedi.  

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön, çalışmalarını sürdürüyor

İlginizi Çekebilir

Can; "Bir dahaki dönemde aday olmayacağım"

İlginizi Çekebilir

Kaplan: “Türkiye yüzyılı şimdi başlıyor”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92857

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171