KIRIKKALE
25°
01:59

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale Belediyesinden Sporculara İkram

Kırıkkale Belediyesinin ev sahipliğinde, Kırıkkale Valiliği ile Türkiye Boks Federasyonuyla ortaklaşa düzenlenen Yıldızlar Türkiye Erkek ve Kadın Boks şampiyonası rüzgarı Kırıkkale’de esiyor. Kırıkkale Belediyesi de turnuvaya katılan sporculara döner ikra


KIYASIYA MÜCADELELER
Kırıkkale’de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Ferdi Boks Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Kıran kırana geçen müsabakalarda sporcular ringde altın madalya için mücadele ediyor. Turnuvaya katılan sporculara Kırıkkale Belediye Başkanlığı da döner ikram etti. Gençlere jest yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Boks turnuvası çok güzel bir şekilde gerçekleşiyor. Genç sporcularımız ringlerde çok çekişmeli karşılaşmalar çıkartıyorlar. Kırıkkale Belediyesi olarak ta spora katkılarımıza devam ediyoruz. Spora ilgi duyan gençlerimiz çocuklarımız bizlerin geleceği, onlara her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

KIRIKKALE’YE TEŞEKKÜR
Farklı illerden Kırıkkale’ye gelerek turnuvaya katılan sporcularda Kırıkkale Belediyesine jestlerinden dolayı teşekkür ederek “Kırıkkale’de altın madalya için mücadele ediyoruz. Turnuvanın her kademesinde Kırıkkale Belediyesinin de desteğini görüyoruz. Her gün bizleri ücretsiz bir şekilde salona kaldığımız yurtlardan getiriyorlar, organizasyonları çok güzel, bu gün de bizlere öğle yemeğine de döner ikram ettiler. Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya teşekkür ediyoruz” dediler.  

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, belediye otobüsüne kavuşuyor

İlginizi Çekebilir

Vatan hainlerine geçit verilmedi

İlginizi Çekebilir

Açık havada coşkulu türkü gecesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75182

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171