Operasyon, Karşıyaka Mahallesi'nde düzenlenen asker eğlencesinde ve Millet Bulvarı üzerinde yapılan çalışmalarda gerçekleştirildi. Ele geçirilen malzemeler arasında şunlar yer aldı: 4 adet tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet tüfek, 1 adet uçaksavar fişeği, 1 adet 7.62 mm fişek, 525 adet fişek.
Olayla ilgili olarak A.A., U.B.A., F.A. ve İ.M. isimli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, yürütülen bu operasyonlarla ilgili kamuoyuna saygı ile duyuruda bulunarak, çalışmaların azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Kırıkkale halkının güvenliğini sağlamaya yönelik bu tür operasyonların süreceği vurgulandı.
İki motosiklet çarpıştı, 2 kişi yaralandı
Kırıkkale’de simit fiyatlarına gizli zam!
Her 10 kişiden birinde bu hastalık var
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171