KIRIKKALE
27°

Kırıkkalespor, gol oldu yağdı 6-1

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ceyhanspor’u konuk etti. Sahada etkili futbol sergileyen kırmızı-lacivertliler, rakibini 6-1’lik skorla evine eli boş gönderdi


PUANINI 46’YA YÜKSELTTİ 
TFF misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin alt sıralarında yer alan Ceyhanspor’u konuk etti. Başpınar Stadyumunda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan şimşekler rakibin kalesini Reha Kurt (3) Seyit Mehmet Söğüt, Ali Kemal Özkan ve Ufukcan Engin'in golleriyle havalandırdı. Kırıkkalespor aldığı galibiyetle puanını 46’ya yükselterek 6’ncı sarada yer aldı.


İKİ ÖNEMLİ MAÇA ÇIKACAK 
Kırıkkale Büyük Anadoluspor 2 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'te Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Tepecik Şenol Güneş Stadyumunda oynanacak. Geçtiğimiz hafta kar yağışı nedeniyle ertelenen Gümüşhanespor maçı ise 6 Nisan saat 14.00'te oynanacak. Mücadele Gümüşhane Yenişehir stadyumunda oynanacak. Çok önemli iki karşılaşmaya çıkacak olan şimşekler, bu maçlardan almak istediği galibiyetler ile play-off için ilk 5'te yer almak istiyor.


Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’a Tanju Çolak morali 

İlginizi Çekebilir

Play-off yolunda 3 puanı kaçırdık! 1-1

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, yeşil zemine çıktı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42538

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171