KIRIKKALE
25°
06:34

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalespor'da başkan kim olacak?

2023-2024 futbol sezonunda 3. Lig 1. grupta mücadele edecek olan Kırıkkalespor'da kulüp başkanlığı için kongre süreci devam ediyor. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı nedeniyle ertelenen kongrede sonucun nasıl olacağı merakla bekleniyor. 


KONGRE ARAPSAÇINA DÖNDÜ 
Geçmiş tarihi sayısız başarılarla dolu olan ve sayısız kupaların sahibi olan Kırıkkalespor, şu günlerde kısır bir döngü içerisinde. 2022-2023 sezonunu 3. Ligde kalarak tamamlayan Kırıkkalespor, yeni dönem için adeta kısır bir döngü içerisinde. Mevcut başkan Veli Uça'nın aday olmayacağı kulüp başkanlığı için kongre süreci ise adeta arapsaçına döndü. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için haftalardır üst üste ertelenen kongrede kimin başkan olacağı ise merak konusu.

KAMUOYU MERAKLA BEKLİYOR 
Kulüp başkanlığı adaylığı için kamuoyunda Erhan Sarı, Ragıp Cihat Mencet, Uğur Kütük ve Metin Karakuş’un ismi geçiyor. Yeni dönemde kulüp binası konusunda sorun yaşayan Kırıkkalespor’da Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın kim başkan olursa destek vermesi ya da vermemesi de ileriki süreci etkileyecek konular arasında yer alıyor. Gruplarda bulunan tüm takımların hem teknik hem de futbolcu alanında çok sayıda transferlere imza attığı şu günlerde Kırıkkalespor’un henüz başkanını seçememiş olması da kamuoyunun kafasında soru işaretleri bırakıyor. 

YENİ SEZON EYLÜL’DE BAŞLIYOR 
Spor ve taraftar camiası sonucun biran önce netlik kazanarak takımın yeşil zeminle buluşmasını istiyor. Önümüzdeki TFF. 2. Lig'de yeni sezon 26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek. TFF 3. Lig'de ise 9-10 Eylül'de oynanacak maçlarla başlayacak normal sezon, 27 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kulüp Başkanı Uca’dan takıma moral tatlısı 

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “Üç ayların hayatımızda önemi büyüktür”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, kampa giriyor 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48606

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171