KIRIKKALE
25°
08:10

Öğleye kalan Süre

Kırmızı-lacivertlilerde transfer atağı

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yeni sezon için hazırlıklarına başladı. Dış transferlerde atağa geçen şimşekler, transfer komitesinin görüşmeleri sonucunda iki oyuncu ile anlaşma sağladı.


ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Eylül ayında başlaması planlanan 2022-2023 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Kırıkkale Büyük Anadoluspor dış transferde atağa geçti. Kırmızı-lacivertli ekibin transfer komitesinin yaptığı görüşmeler sonucunda iki futbolcu ile sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Nihat Baran Nezaretinde çalışmalarına devam eden kırmızı-lacivertli ekip diğer taraftan transferlerle güçlenmeye devam ediyor.

YENİ SEZONA SIKI HAZIRLANIYORLAR
Kulüp Başkanı Veli Uça başkanlığındaki transfer komitesinin yaptığı görüşmeler sonucunda 2 futbolcu ile daha anlaşma sağlandı. Forvet futbolcusu Cihad Ateş ve stoper futbolcusu Oğuzhan Malcı kendilerini kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı. Kırıkkalespor’dan yapılan açıklamada “Takımımız transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon Fethiyespor’da Şampiyonluk yaşayan Forvet Oyuncusu Cihad Ateş ile anlaşma sağlamıştır. ” “Takımımız en son Ağrı 1970 Spor forması giyen başarılı stoper oyuncusu Oğuzhan Malcı ile anlaşma sağlamıştır” ifadelerine yer verildi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Yeni sezona Baran ile devam

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor hazırlık kampına başladı

İlginizi Çekebilir

Kar altında sessiz maç

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54875

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171