KIRIKKALE
25°
03:4

İmsak'a Kalan Süre

Milletvekili Öztürk: “Cezaevi personellerimiz yalnız değildir”

Kırıkkale MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, Burdur’da bir hükümlünün bıçakla yaraladığı infaz koruma memuru olayıyla ilgili konuştu. Öztürk, “Cezaevi personellerimiz yalnız değildir, her zaman destekçileri olmaya devam edeceğiz” dedi. 


HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Burdur Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkum, sayım yapıldığı esnada infaz koruma memuruna saldırdı. Saldırı esnasında mahkum, infaz koruma memurunu ensesinden bıçakla yaraladı. Kırıkkale MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, Burdur’da bir hükümlünün bıçakla yaraladığı infaz koruma memuru olayıyla ilgili konuştu. Öztürk, “Cezaevi personellerimiz yalnız değildir, her zaman destekçileri olmaya devam edeceğiz” dedi. 


BU DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ 
Öztürk, “Adaletin tesisi noktasında kritik görevler üstlenen İnfaz Koruma Memurumuza yapılan saldırıyı esefle ve şiddetle kınıyoruz. Cezaevi personellerimiz yalnız değildir, her zaman destekçileri olmaya devam edeceğiz. Bu menfur saldırıyı gerçekleştiren şahısların ve davanın takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Büşra Özbek 

İlginizi Çekebilir

Mehmet Koyuncu, yeniden Hacılar’a talip

İlginizi Çekebilir

Engelli kardeşlerimizin daima yanındayız

İlginizi Çekebilir

Osman Türkyılmaz, MHP'den başvuru yapacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38263

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171