KIRIKKALE
19°

Pehlivanlılardan birlik ve beraberlik mesajı 

Pehlivanlı ailesinden oluşan bir grup kalabalık AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Birlik ve beraberlik sergileyen Pehlivanlı ailesi, her zaman il başkanı Engin Pehlivanlı’nın yanlarında oldukları mesajını verdil


DESTEK VE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevine atanan Engin Pehlivanlı, yeni yönetimiyle birlikte bir yandan siyasi çalışmalarını yürütürken, diğer bir yandan ise kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelenleri kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kırıkkale’nin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren Pehlivanlı sülalesinden kalabalık bir grup, il başkanı Engin Penlivanlı’ya destek ve hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pehlivanlı, her zaman Kırıkkale için her alanda mücadele edeceklerini dile getirdi. Yapılan bu ziyaretin kendisini oldukça duygulandırdığını ve mutlu kıldığını ifade eden Pehlivanlı, “İnşallah bizlere verilen bu görev karşısında halkımıza mahcup çıkmayız. Devletimiz ve milletimiz için gece gündüz demeden elimizden gelen her şeyi sergileyeceğiz” dedi. Pehlivanlı, “Yakın akrabalarımdan oluşan Pehlivanlı ailesinin ziyaretlerinden büyük memnuniyet duydum. Her bir akrabama verdikleri bu destek ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Yarınlar için çevremizi temiz tutmalıyız 

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de yeni yönetimle ilk toplantı yapıldı 

İlginizi Çekebilir

Kılıç’tan Kırıkkale’ye teşekkür

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76498

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171