KIRIKKALE
25°
06:26

Öğleye kalan Süre

Teknik direktör Baran, Kahramanmaraş’a imza attı

Geçtiğimiz sezon Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Nihat Baran, Kahramanmaraş spor ile anlaşma sağladı. Sezon sonuna kadar imza atan Baran, yeni sezonda takımla birlikte sahaya çıkacak.


İLK ANTRENMANINI YAPACAK 
Kırıkkale halkı tarafından sevilen, görev yaptığı süre içerisinde önemli başarılara imza atan tecrübeli teknik direktör Nihat Baran, 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor A.Ş. ile anlaşma sağladı. Sezon sonuna imza atan Baran, 2022-2023 futbol sezonunun ikinci yarısında takımla birlikte sahaya çıkacak. Kırıkkale’den Kahramanmaraş’a giden Baran, ilk antrenmanını hafta başında gerçekleştirecek.

BULUNDUĞU YERDEN KURTARACAĞIZ 
Kırıkkale’de görev yaptığı süre içerisinde herkese teşekkür eden Baran, “Bizlere görev verildiği süre içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ettik. Şimdi ise ligde zor günler yaşayan Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor A.Ş. sezonu tamamlayacağız. İnşallah takımı bulunduğu yerden kurtarmaya gidiyoruz. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırmızı-lacivertlilerde transfer atağı

İlginizi Çekebilir

Yeni sezona Baran ile devam

İlginizi Çekebilir

Nihat Hoca’nın bir bildiği varmış

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24029

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171