KIRIKKALE
25°
00:46

Yatsı'ya Kalan Süre

Yıldızlar atletizmde yarıştı

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, spor alanında etkinliklerini sürdürüyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamında Yenişehir Kros Parkuru'nda Yıldızlar Kız-Erkek Atletizm müsabakaları düzenlendi.


ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamında Yenişehir Kros Parkuru'nda Yıldızlar kız-erkek atletizm müsabakaları düzenlendi. Yarışlarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Okul Sporları Şube Müdürü Nezaket Sülünoğlu ve Yahşihan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ölmez tarafından takdim edildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar dilediler. çKırıkkale’de spor alanında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, her öğrencinin sporu sevmesi noktasında üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini vurguladı. Güneş, okul sporlarında yarışmaya katılan bütün öğrencilere başarı temenni etti.

Haber: Büşra Özbek

İlginizi Çekebilir

Yıldızlar atletizmde yarıştı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52561

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171